lauantai 20. lokakuuta 2012

Kuvia pikkuisista ja työnimet

Kävin eilen tapaamassa Gislomin siamilaisia. Pesässä emot hoivasivat pentuja suurella antaumuksella antamatta minkään häiritä. Lapset olivat jänteviä ja reippaita kaikki. Ryppypyllyt tiirattiin monenmonta kertaa ja minun näkimilläni pesässä olisi neljä poikaa ja yksi mutkahäntäinen Siamin prinsessa. Täydellisiä kaikki, tietenkin!

Lapsilla on hyvä imu ja ne ovat kovia kakkimaan. Toiveikkaasti ne imuttavat myös apuemonsa nisiä, enkä ihmettelisi, vaikka Pulmu kehittäisikin maitoa - niin suurella emonrakkaudella ja väsymättä se vauvakissoja hoitaa. Sitä on ilo katsella! Tietenkin imuttajia ohjataan myös oikeaan osoitteeseen, Lululla maitoa tulee ja painot nousevat hienosti.

Väreistä on paha sanoa muuta kuin että vain yksi viidestä on tässä vaiheessa kirkkaan, häikäisevän valkoinen. Vitsailinkin, että ruskeanaamiot tarttuvat Pulmusta. Mikä ei siis ole lainkaan huono asia jos näin olisi. Ruskeanaamio siamilaisella on aina klassisen kaunis ja siitä safiirisilmät erottuvat upeasti. Mutta malttia, ei arvuutella värejä vielä, vaan annetaan viisikon kasvaa. Viikon päästä ollaan jo viisaampia.

Näkyy Blogger heittävän kuvat ihan hassuun järjestykseen, mutta yksityiskuvissa pennut ylhäältä alas järjestyksessä: Prodigy, Legolas, Hali, Jasmin ja Kreivi. Hali on valkoinen ja Jasmin tietenkin tyttö.

4 kommenttia:

crazy cat lady kirjoitti...

Upeat tuplaemot ja kauniit pienet pentuset :)

christal kirjoitti...

Hyi ku ne on niin rumia tässä vaiheessa, rotanpoikia :D Viikon päästä ne on jo kauniita <3 Ja 6viikkoisena hulluja ku mitkä, ainaki meillä on ihan päätöntä.
Onnea onnea onnea muruista <3

Sonja kirjoitti...

Ihania pikkusia! <3

Anonyymi kirjoitti...

Oi
Onnea!
Ihania.
Haaveilen siamilaisesta...
Varsinkin mutkahäntäisestä....
Vaarallisen sulosia.
Rapsutukset emoille.