perjantai 19. lokakuuta 2012

Pentuja!

Yhdestoista pentueemme näki eilen  päivänvalon emonsa sijoituskodissa Loviisassa. Pentujen vanhemmathan ovat elokuussa suloisesti pesineet Lulu ja Taavetti, eli valkoinen siamilaisneiti Delicatin Victricia ja ruskeanaamio balineesikoltiainen, vasta ensi kuussa 1-vuotta täyttävä "Teekakkonen", Willicon Chil Lai Lee.

Tämä pentueeni kasvaa Loviisassa, Taikan valvovan silmän alla, kahden siamilaisemon hellässä huomassa. "Emoja" on kaksi, koska Taikan luona asuu sijoituksessa myös toinen sijoituskissani, ihana ruskeanaamiotyttö Pulmu (Keskimaan Elea Duventoliel), jonka suhde Luluun on lähes symbioottinen. Kun Pulmu muutti Taikan luo, adoptoi Lulu sen lähes välittömästi ja tyttöjen suhde on niin läheinen, että synnytyksessä Pulmu toimi Lulun doulana, johon tämä ponnistusvaiheen aikana takertui.

Lulun pentujen myötä Pulmukin opiskelee emoilua. Onhan sen omatkin pennut suunnitteilla jo ensi vuodelle.

Kuvat vauvoista ja kahdesta emosta Taika S.3 kommenttia:

HURINEESIT kirjoitti...

Onnea, rakkaat!! ♥

Unknown kirjoitti...

Kiitti. On aina ihan huikaisevan onnellista kun kaikki mene synnytyksessä hyvin ja seuraavana aamuna on hyvinvoivat pulleropennut ja tyytyväisyyttä huriseva emo pesässä. Ne on niitä kasvattamisen tähtihetkiä! - loistokotien löytämisen lisäksi. ;)

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Aivan ihania kissanalkuja, onnea ♥♥♥