torstai 4. lokakuuta 2012

Family comes first

Joku on jo saattanut huomata minun jättäneen syksyn näyttelyitä väliin. Tämä on nouseva trendi. Minua ja kissojani nähdään tulevaisuudessa aina vain vähemmän ja vähemmän kissimissekisoissa. Syy on se, että olen joutunut pohtimaan, mikä minulle on elämässä tärkeää ja vaikka näyttelyt kiva harraste ovatkin, on se huono renki. Perhe tulee ensin nyt ja tulevaisuudessa ja annan vähän vapaa-aikani ennemmin pojalleni, kuin vietän sen eri puolilla Suomea näyttelypuuhissa.


Kasvatustyöstäni kiinnostuneet ovat tervetulleita sovitusti meillä kotona käymään ja toki vähintään vaadittavat avoimen EX -tulokset tytöille ja pojille haetaan jatkossakin. Rankingille viittaan kintaalla. Ne sijoitukset eivät onnellisuutta tuo, vaikka samaan hengenvetoon haluan toki kiittää kasvatinomistajiani ja sijoituskissojeni haltijoita aktiivisuudesta kissojen esille tuomisessa. Onnellisuutta tuokin tuo hyvä henki, yhteistyö ja yhteisöllisyys. On ne VP:t, TP:t ja BISsitkin kivoja, mutta nyt on aika keskittyä muihin juttuihin.


Edellisessä merkinnässä mainittuun urkkiinkin tullaan vain sunnuntaiksi. Mutta toivottavasti nähdään siellä! Pusit ja halit eläinystäville maailman eläintenpäivänä.


Published with Blogger-droid v2.0.4

1 kommenttia:

crazy cat lady kirjoitti...

Puhut asiaa. Meidän näyttelyreissut jätkän kanssa tehdään pääasiallisesti mukavien sukulaiskokousten vuoksi ja kauniiden kanssanäyttelijöiden näkemiseksi. Yksi pieni ulkomaanloma vaan pitäisi johonkin väliin laittaa... mutta sekin voidaan tehdä jonain kivana lomasena eikä sillä kiirusta ole :)