keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Warre ja muutkin viikonlopun näyttelystä bongattavat

Uusi kollimme, Rimppakintun Aamuvarhain saapuu aamuvarhain lauantaiaamuna URK:in näyttelyyn Kirkkonummen Masalassa. Kaikki kermatäplämiehestä kiinnostuneet (ja erityisesti sijoituskotiehdokkaita liikekannalle yllytän) ovat tervetulleita puolivuotiaaseen miakkoseen tutustumaan. Näyttelyyn osallistumme molempina päivinä, eli sunnuntainakin ehtii.


Toinen näyttelydebyyttinsä tekevä nuori kykymme on Taikan luona sijoituksessa asuva, minun ja Keskimaan Hannan yhdessä omistama ruskeanaamio siamilaistyttö Pulmu.


Sunnuntaina on mahdollista bongata myös kolme sukupolvea valkoisia. Alunperin sukupolvia piti olla neljä, mutta eräs hajamielinen unohti uusia rokotukset ajoissa ja niin pienimmäisen (ei enää niin pieni valkoinen, Ilpo 6kk) isoisoisä Aku jää geimeistä pois. Paikalla siis Akun tytär IC Willicon Sur Maa (Ninan rakas Ii), tämän tytär CH Nicator My Fair Lady (Anis) ja jo mainittu, pikkumies (ja Pulmun tuleva puoliso) Ilpo eli virallisemmin Willicon Lavacristallo. Ii on mahdollista bongata myös lauantaina.


Tulkaahan hihasta nykäisemään, jos sijoituskissa tai pentu meiltä kiinnostaa.


Published with Blogger-droid v2.0.4

0 kommenttia: