maanantai 8. lokakuuta 2012

Murineesit

Laumassa eletään jännittäviä aikoja kun huushollissa sattuu ja tapahtuu enemmän kiin vuosiin. Olivian pysähdys sijoituskodissa oli tosiaan lyhyttäkin lyhyempi ja koska a) tykkään tytöstä b) inhoan periaatteesta kaikkea eläinten heittopussittelua ja tarpeetonta kodista toiseen siirtelyä, halusin yrittää sopeuttaa venäjättären laumaamme kotona. Aika nopsasti sujuikin tutustelut kastraattipoikiemme kanssa, saipa heti kärkeen kiimansa ajoittanut kuuma puuma kastraatti Myskinkin hormonut hyrräämään ja niin löysi Kapteeni Siniparta sisältään Kollien Kollin, joka vastaili miehen perään mouahtelevan lilatäplän vaatimuksiin miehekkäillä mrrnaueilla ja reippaan rehvakkailla astumisyrityksillä.


Sanomattakin on selvää, että mami-poika duoa olemme pitäneet erillään. Kastraattipoikain jälkeen arvelin hyväksi tutustuttaa lilaihanaa koiruuksiin. Perheemme kahteen, kookkaanpuoleiseen koiruloiruliin, joista nuorempi on siis 11 kuukauden ikäinen puolanvinttikoira. Melko kivutonta sekin. Catmaxistä luotuja kylmiä katseita, pari epäonnistunutta lähestymisyritystä.


Jännittävimpänä pidin Lady Of The Housen eli Kookoksemme tapaamista. Siksi lykkäsinkin sitä mahdollisimman pitkälle. Tänään sitten oli se päivä. Olivia jo kokee kotimme kodikseen. Eilen se joutui luovuttamaan saunakammarinsa seuraavalle uudelle tyypille - Skyen pojanpoika Warrelle, jonka siis toin mukanani sunnuntaisesta kissanäyttelystä.


Aamu sitten sujui melko rauhallisesti. Pieniä muristeluita sängyn alta kuulostelin, muuten tilanne ei ollut turhan uhkaava. Mutta poiki se outous pari takaa-ajotilannettakin. Ja takaa-ajajana vastoin luuloani olikin Miss Pulloharjahäntä, Olivia!


On se kova queeni. Aamulla hätisti austraalialaisen pussipirun äänellään siamilaiset puusta ja myöhemmin ajattaa talon kuningatarta edestakaisin olkkarin ja makkarin väliä. Tietenkin puhalsin pelin poikki ja suljin oven Koksun jälkeen, mutta harjoitukset jatkuvat.


Warre sen sijaan saa jatkaa muutaman päivän laumamme touhujen arvailuja oven läpi ääniä kuuntelemalla ja hajuja haistelemalla. Liitteeksi pari kuvaa uusista tulokkaista. Ainakin Warrelle (myös Waldorfiksi ja Rikuksi puhuteltu) olisi vielä se oma koti haussa. Saa Oliviaakin kysyä.


Published with Blogger-droid v2.0.4

0 kommenttia: