perjantai 11. helmikuuta 2011

Sijoituskotia etsii

Etsin luotettavaa sijoituskotia kahdelle pitkäkarvaiselle hörökorvatytölle, tulevaisuuden toivolle. Ikäeroa tytöillä on yksi päivä (!). Ovat siis molemmat luovutuksessa maaliskuun alussa/puolivälissä.

Eka tytsy on omaa kasvatustani. Hellunen lellunen, reipas ja rohkea ruskeatabbyprinsessa Curli a.k.a. Willicon Ode To Night Naiad. Koti saisi sijaita mielellään Porvoo-Helsinki suunnalla, mutta muualtakin kotitarjouksia vastaanotetaan. Sopimus tehdään kahdesta pentueesta. Näyttelykoti etusijalla.



Toinen tytteli on viime viikkoisen Salon reissun saldo: Cleverkitty kissalasta kasvatukseen ostamani suklaakilpikonnatabbyhässäkkä (=naamio) Cleverkitty Lovebabylove. Jemmica Laamaseksi ristimäni blondi on hieman ujo ja tarvitsee kivan kodin, jossa sattuu ja tapahtuu. Ja olisi mielellään jo joku aktiivinen itämaisrotuinen kissakin (tai esimerkiksi rex) kaverina. Myös Jemmicasta tehdään kahden pentueen sopimus. Taikka sitten yksi pentue + optio, nämä ovat täysin neuvoteltavissa olevia asioita.



Ei muuta kuin näppis sauhuamaan ja puhelinlinjat kuumiksi. Näin ihania neitoja ei joka päivä tarjolla olekaan. ;) Yhteystiedot löytyvät kissalan kotisivuilta, mutta tässä vielä kertaukseksi: willicon@surok.fi p. 044-345 9555

Curlin kuva: Elina Väyrynen, Jemmican Studio Manta.

0 kommenttia: