lauantai 12. helmikuuta 2011

Kuvia pennuista

Balineesilapsukaisemme täällä kotipesässä kasvavat emonsa hellässä huomassa mukavaa tahtia. Poikien värit alkavat varmistua, mutta tytöt tuottavat päänvaivaa. Kookoksen ja Jessen kilpparitytöt olivat "helppoja". Ne kun eivät geneettisesti voineet muuta olla kuin kilpikonnia ja sitten vain veikattiin, mikä kilppari on kyseessä.

Nämä voivat ruskea- ja sinikilpparin lisäksi olla ruskeita ja sinisiä ilman kilppariakin ja sekös kasvattajaa taas hämmentää. Tummia ovat molemmat. Toinen tummempi toista, mutta onko se punerrusta, jonka päivänvalolla erottaa, vai onko punerrus omassa mielikuvituksessa vain? Molempien pointit ovat symmetriset, joskin vaaleammalla mimmiliigalaisella jaloissa ei väriä näy, vaikka korvien reunat, nenu ja häntä värjääntyvätkin. Waiting game, kirjoitti Luolaleijonan klaanin Hanna blogiinsa Nexun siskopuolen pentujen syntymän odotuksesta ja yhdenlainen waiting game tämä naamioivärien tunnistaminenkin on. Ei meinaa millään riittää kärsivällisyys, vaikka kuinka harjoittelisi.

Ei varmaan meinaa riittää kärsivällisyys kuvapäivitystä odottaneillakaan, joten enemmittä pulinoitta päivän kuvasaldoa kotipesästä:

Willicon Arancio - BAL d




Willicon Agapornis - BAL e




Willicon Arabella BAL n/f?




ja erikoishassunvärinen Willicon Animatrix BAL a/f/g?




0 kommenttia: