lauantai 27. maaliskuuta 2010

Viisi kissanpentua

Elämä jatkuu surun keskellä ja jälkeenkin talossa, jossa on viisi kissanpentua (kuusi, kun mukaan lasketaan Hollannista mukanani lentänyt Ploffy, joka on vain kaksi viikkoa omia balineesejamme vanhempi, mutta kaksi kertaa heidän kokoisensa).

Peruuntuneen varauksen vuoksi kotia etsii nyt myös ruskeatabby itämaistyttö Nunnu. Balineeseista on tullut kyselyitä, mutta toistaiseksi meillä on siis kaksi tyttöduoa varaamatta, 17 viikkoiset balineesit Trix ja Bellis (luovutusvalmiit) ja 10 viikkoiset itämaiset Nunnu ja Tiikerinlilja (luovutus 21.4. alk.) Kuvia mimmiliigasta laitan ensi viikolla, kun Elina ehtii eilen kuvatut käymään läpi. Tähän merkintään laitan kahden viikon takaisen kuvasarjan, jossa Arto tutkii Goljatia ja Goljat ja Arto yhdessä koiraa.





Goljatin kuolinsyyksi varmistui suolitupesta aiheutunut kuolio, jota muutaman kokeneemman kasvattajan kanssa juteltuani osasin jo epäilläkin. Kyseessä on yksi yleisimpiä pikkupentujen kuolinsyitä niin koira- kuin kissapuolella, eikä sen kehittymiselle ole muuta ehkäisykeinoa kuin oikein ajoitettu leikkaushoito. Jos meillä olisi ollut kristallipallo, olisi pentu leikattu vaikka keskiyöllä.

5 kommenttia:

Lendi kirjoitti...

Paljon voimia!

Elina kirjoitti...

Meillä ei valitettavasti ole sitä kristallipalloa:(
Koita jaksaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tuli kyyneleet silmiin tuosta kuvasarjasta. Itken vieläkin silloin tällöin omaa kissani, joka kuoli vuoden ja kolmen kuukauden ikäisenä. Harvoin sitä ajattelee, että vieläkin nuorempia viedään meiltä ihan liian aikaisin.

Osanottoni.

MissMisery kirjoitti...

Todella kaunis kuvasarja. Lämmin osanotto.

Raitus kirjoitti...

Aivan ihanat kuvat ystävyksistä. Isosti jaksamista sinne.