keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Kotimaan ja ulkomaan vahvistuksia

Jatkojalostussuunnitelmat pyörivät kiivaasti päässäni, vaikka pentuvaraustilanne taas vaihteeksi seisoo. Kilpikonnanaamioista ei ole tullut kyselyitä, ei kyllä itämaisistakaan, mutta heidän suhteensa en ole huolissani - pentujen luovutus alkaa vasta 20.4.

Lauantaina siis lennän Hollantiin Balthazar mukanani. Okurimono's kissalasta palaan kassissa Ploffie, Okurimono's Glucio. Ploffien kotia ei ole lyöty vielä lukkoon, joten säästän kommentit sijoituspaikasta siihen, että kaikki on varmaa.

Loput vahvistukset ovatkin mallia tyttö - ensimmäinen heistä, klassinen tabbykantaja itämainen, on jo syntynyt ja toinen syntyy kuun vaihteessa Nicotar-kissalaan Nokialle. Nicotar-kissalan kantaemohan on oma pikku Iineksemme, eilen 1-vuotta (ONNEA LAPSET!) täyttäneen Willicon Teonsanat pentueen kaunis varianttineito Sur Maa. <3

Sijoituskoteja on siis haussa - mieluiten Uudeltamaalta, mutta Etelä-Suomi ja Elinan veroiset sijoituskodit kauempaakin huomioidaan. Kaikki sijoitettavat neidot ovat pitkäkarvaisia: kaksi balineesia (Trix ja vielä syntymätön Anis) ja yksi itämainen pitkäkarva.

Kuvituksena tällä kertaa Tiku, joka nykyisin käyttää itsestään nimeä Prinsessa Tiikerililja. Prinsessa Tiikerililja on yhä varaamatta.

5 kommenttia:

Johanna K. kirjoitti...

Neiti Tiikerinlilja on kyllä syötävän suloinen :) Toivottavasti löytyy hyvä koti.

Elina V. kirjoitti...

Toivottavasti Hollannin reissulla kaikki sujuu hyvin! Täällä jo odotetaan seuraavaa Porvoon reissua :)

Satu kirjoitti...

Onnea uusiin suunnitelmiin, toivottavasti löytyy kaikille suunnitelmille sopivat sijoituskodit... kaikkia ihanuuksia kun ei voi itse kuitenkaan pitää :-)

titiina kirjoitti...

Yritin Teemulle sanoa, että löysin meille kissan :D

Se sano vaan että "ei mittään kissoja" ja "Erno on hienompi" ;( Pah.

luolaleijona kirjoitti...

Tiikerililja on kyllä todella nätti nimi nätille tytölle :) Rapsutukset tupsukorva-Balthazarille ja hyvää matkaa!